Facebook

2023/2024

 • Посещение на група „Изкусен оратор “ в УНСС
  Quiz games Поредното посещение в УНСС беше много вълнуващо.Преподавателят беше подготвил quiz games/ игри по групи с въпроси/, в които участваха студенти и ученици.Всички участници и студенти,и ученици обогатиха званията си по журналистика и масова комуникация.Мероприятието беше изключително интересно и ползотворно.Очакваме с нетърпение следващата ни среща!!!
 • Коледен концерт
  Прекрасен благотворителен коледен концерт в 96.СУ на 20.12.2023г.
 • Спортни постижения
  На 13.12. и 14.12. учениците от нашето училище се изявиха на спортното игрище в общински състезания по бадминтон от Ученически игри 2023/24г. Момчетата и момичетата във възрастова група 5.-7. клас, както и девойките от група 8.-10. клас показаха спортен дух, желание и стремеж за победа. Благодарим за съдействието при организиране … Read more
 • Отлично представяне.
  Учениците от 6 и 7 клас бяха наградени за състезанието по Английски език на „Многознайко“. Те получиха много златни медали, също така – сребърни, бронзови и грамоти за успешното си представяне на есенния кръг на състезанието.
 • Участие в турнира по плуване Купа „София“
  На провелия се на 7.12.2023г. турнир по плуване – Купа „София“ отбора на 96. СУ във възрастова група 5-7 клас, се представи отлично.Поздравления за двата сребърни медала на Калоян Велков от 7г клас.Честито!!!

ДОБЪР ПРИМЕР

Сърдечни благодарности за облагородяването на училищния двор в днешния почивен ден, скъпи деца и родители от 2.б клас!

Благодарим за помощта и добрия пример, който давате!

Бъдете здрави и добри хора!


Учениците от 1. до 7. клас получиха медалите и грамотите си от състезанието по английски език на „Многознайко“ за пролетния и финалния кръг от изминалата учебна година.

Купите си заслужиха най-добре представилите се деца в трите кръга на състезанието, които приключиха първи и показаха отлични знания във финалния кръг: Григор Железарски от 2.б клас и Валерия Тошева от 7.г клас.