Facebook

2022/2023

 • НСА бе представена в 96 СУ „Лев Толстой“
  Преподавателите гл.ас. Димитър Трендафилов и гл.ас. Стоян Бахчевански представиха специалностите на Национална спортна академия “Васил Левски” пред ученици и учители от 96-то СУ „Лев Толстой“ , гр. София. На събитието присъстваха около 25 ученици от 11-ти и 12-ти клас, заедно с техните класни ръководители и зам.-директорът по учебната дейност г-жа…
 • Споделени моменти от деня на отворените врати
  Споделени моменти от днешните отворени врати и пълната зала с родители на бъдещите първокласници. Всеки е добре дошъл в нашето училище!
 • Театралната школа в 96. СУ
  Децата от театралната школа репетират усърдно под светлините на новите прожектори. Тази година театрална школа ”Настроение” ще представи на 8. и 9. юни спектакъла “Цар Дроздобрад” – по мотиви от едноименната приказка на братя Грим. Под вещото ръководство на г-жа Анета Христова и с активното участие на учениците от 5.б…
 • Представителни изяви
  Занимания по интереси: 1. Представителна изява на клуб „Аз обичам природата!“ – 1.а клас с ръководител Таня Йончева. Децата учат с интерес любопитни факти за животни и работят по групи в различни проектни дейности. 2. Представителна изява, проведена на 10.03.2023г. от г-н Захаренов с 4.г клас.Тема на заниманието – „Ударни…

Надпяване и надиграване в час по физическо възпитание и спорт между 1.Б клас и 3.Б клас.


Присъединихме се към каузата „Не на тормоза в училище!“Това е ежедневна мисия на колектива на 96. СУ.


Математиката може и да е забавна
В часовете за занимания по интереси на клуб „Динамична математика“ петокласниците работят с програма Geogebra.


Традиционното спортно състезание „Лъвски скок“ в 96. СУ


Бал на любовта


Честит празник, мило училище!


Математиката може да е и забавна! Проекти на учениците от Va, Vб и  Vд класове. 


Патронен празник


Представителна изява на учениците от 1.б клас от група „Уча английски език и се забавлявам“ с ръководител Албена Кирова.


Проекти за Слънчевата система на децата от 4.г


Благотворителен коледен концерт


Час по физическо възпитание и спорт за родителите на ученици от 6.Б клас и 6.В клас.


Представяме Ви прекрасните и умни деца от нашето училище, които взеха участие и се представиха отлично в две от състезанията на „Многознайко“ – „Млад математик“ и „Млад родолюбец“.


На 22.10.2022 г. се проведе 5-тото Държавно Ученическо първенство по

Доджбол за Купата на Федерация Народна топка България – DBFB SHCOOL DODGEBALL CUP „PLAY WITH US“ / „ИГРАЙ С НАС“ 2022 за ученици 5,6,7

клас на Национална спортна академия „Васил Левски.

В ДП по Доджбол взеха участие 11 учебни заведения: София – 6 отбора, Пловдив – 3 отбора, Казанлък – Крън – 1 отбор и Елин Пелин – 1 отбор.

Отборът на 96.СУ завоюва 6-то място.

Поздравления за учениците и техните учители!

Поздравления и за техните родители, които се включиха активно в

състезанието за тях!


Учениците от вторите класове посетиха Златица и комплекса „Дядовата ръкавичка“ Запознаха се с бита и труда на старите българи. Имаше много емоции и усмивки .
Един наистина приказен ден!


Децата от 96. СУ продължават да творят.

В слънчевия коридор има изложба на ученици от прогимназиален етап. Третокласниците и четвъртокласниците работят с природни материали и правят проекти, а първолаците направиха висяща украса за прозорците и своите първи проекти за семействата си.

Поздравления за всички участници, учители и родители!!! Работата в екип води до отлични резултати.


Ученици от гимназиален етап участваха активно в боядисването на саксии и почистването на двора, както и в заниманията във фитнеса на училището.

Браво, деца!!!


Европейска седмица на програмирането 2022 г. във филиал „Люлин“ на Столичната библиотека.

Днес се проведе занимание с роботи с учениците от 1.а и 1.б клас от 96 СУ. Децата се докоснаха и направиха първи стъпки с роботчетата Finch и BeeBot, с които много се забавляваха и научиха нови неща. Учениците разгледаха библиотеката и обещаха да я посещават редовно.


На 28.09.2022 г. се проведе състезание по шахмат с учениците от 96. СУ „Л. Н. Толстой“ и пенсионерския клуб в кв. Люлин. Състезанието беше организирано от СО, Район „Люлин“ Поздравления за всички ученици, които взеха участие! Браво, деца!


На 03.10.2022г. ученици от 5.Г, 6.Б и В, 7.А и В, 11.А и 12.А клас от 96.СУ „Лев Н. Толстой“ бяха на организирана екскурзия до град Пловдив! Посетиха „Античен театър“. Свободното си време прекараха в разходка по красивите улици на града.
Ръководители: Симона Владимирова, Анжела Иванова, Мирослав Илиев, Слави Славчев, Ивалина Христова и Цветелина Стоянова


От 14 до 19 септември в Истанбул, Турция се проведе Балканско първенство по спортна гимнастика. Нашата ученичка от 8 а клас се класира на 2ро място на греда.Пожелаваме и да покори и олимпийските върхове!