2022/2023

На 22.10.2022 г. се проведе 5-тото Държавно Ученическо първенство по

Доджбол за Купата на Федерация Народна топка България – DBFB SHCOOL DODGEBALL CUP „PLAY WITH US“ / „ИГРАЙ С НАС“ 2022 за ученици 5,6,7

клас на Национална спортна академия „Васил Левски.

В ДП по Доджбол взеха участие 11 учебни заведения: София – 6 отбора, Пловдив – 3 отбора, Казанлък – Крън – 1 отбор и Елин Пелин – 1 отбор.

Отборът на 96.СУ завоюва 6-то място.

Поздравления за учениците и техните учители!

Поздравления и за техните родители, които се включиха активно в

състезанието за тях!


Учениците от вторите класове посетиха Златица и комплекса „Дядовата ръкавичка“ Запознаха се с бита и труда на старите българи. Имаше много емоции и усмивки .
Един наистина приказен ден!


Децата от 96. СУ продължават да творят.

В слънчевия коридор има изложба на ученици от прогимназиален етап. Третокласниците и четвъртокласниците работят с природни материали и правят проекти, а първолаците направиха висяща украса за прозорците и своите първи проекти за семействата си.

Поздравления за всички участници, учители и родители!!! Работата в екип води до отлични резултати.


Ученици от гимназиален етап участваха активно в боядисването на саксии и почистването на двора, както и в заниманията във фитнеса на училището.

Браво, деца!!!


Европейска седмица на програмирането 2022 г. във филиал „Люлин“ на Столичната библиотека.

Днес се проведе занимание с роботи с учениците от 1.а и 1.б клас от 96 СУ. Децата се докоснаха и направиха първи стъпки с роботчетата Finch и BeeBot, с които много се забавляваха и научиха нови неща. Учениците разгледаха библиотеката и обещаха да я посещават редовно.


На 28.09.2022 г. се проведе състезание по шахмат с учениците от 96. СУ „Л. Н. Толстой“ и пенсионерския клуб в кв. Люлин. Състезанието беше организирано от СО, Район „Люлин“ Поздравления за всички ученици, които взеха участие! Браво, деца!


На 03.10.2022г. ученици от 5.Г, 6.Б и В, 7.А и В, 11.А и 12.А клас от 96.СУ „Лев Н. Толстой“ бяха на организирана екскурзия до град Пловдив! Посетиха „Античен театър“. Свободното си време прекараха в разходка по красивите улици на града.
Ръководители: Симона Владимирова, Анжела Иванова, Мирослав Илиев, Слави Славчев, Ивалина Христова и Цветелина Стоянова


От 14 до 19 септември в Истанбул, Турция се проведе Балканско първенство по спортна гимнастика. Нашата ученичка от 8 а клас се класира на 2ро място на греда.Пожелаваме и да покори и олимпийските върхове!

© 2022 96. СУ "Лев Николаевич Толстой" | WordPress Theme: Freddo by CrestaProject.