Прием 1. клас за учебната 2022/2023 г.

Списък на приетите приетите ученици в първи клас по паралелки. ТУК


Уважаеми родители на бъдещи първокласници,

96. СУ е едно от най-големите училища в район Люлин. От години ние се стремим да се развиваме успешно, да имаме съвременна визия и да бъдем адекватни на динамично променящата се обществена среда чрез въвеждане на съвременни методи в управлението на училището и в методиката на обучението на учениците. 


Успешно представяне!

На 26-27 май 2021година се проведе НВО по БЕЛ и Математика за учениците от 4. Клас. Получените резултати са плод на неуморните усилия на преподавателите от 96. СУ „Л.Н. Толстой“. От проведените изпити в 204 училища на територията на столицата училището ни заема 66. Място по БЕЛ (среден брой точки – 82,96) и 94. място по математика (среден брой точки – 68,28).

Високият професионализъм на учителите и упоритостта на децата са повод за гордост и за това, че заемаме първо място сред училищата в район „Люлин“.

Ръководството на 96. СУ изказва своята голяма благодарност на всички, които с труда и знанията си работят за развитието и просперитета на нашите деца.


 

 

 
 

Как да  пазим гората  – това  си  припомниха   учениците  от 2 б клас на интересна  среща с лесовъди от Изпълнителна Агенция по Горите . С  много  забавни  игри  и занимателна  викторина,  децата  показаха  своята  искрена  загриженост към опазването на  природата.

© 2022 96. СУ "Лев Николаевич Толстой" | WordPress Theme: Freddo by CrestaProject.