Галерия

Сега

 

Тези прекрасни неща са изработени от сръчните ръчички на ученици от начален етап за великденската инициатива на Люлински дарители. Кампанията ще подсигури празничен обяд на 120 души от квартала.

 

Децата от ЦДО се подготвят за Великден!

 

Студентите на г-жа Цветелина Стоянова успешно завършиха педагогическата си практика! Успех в бъдещата ви професия, колеги!

Учениците на 96.СУ , под ръководството на своите учители, изработиха многобройни мартенички с пожелание за много здраве, успехи и късмет!

Споразумение за сътрудничество между 96. СУ „Лев Николаевич Толстой” и УНСС

Г-жа Цветелина Вълчева, директор на 96. СУ „Лев Николаевич Толстой“ и ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров, подписаха споразумение за сътрудничество, което ще обхваща множество проекти, кариерно ориентиране на учениците и съвместни учебни програми.

96. СУ „Лев Николаевич Толстой” и УНСС  ще се фокусират върху основополагащите знания за тенденциите в развитието на икономиката и обществените науки, софтуерните и хардуерни науки, както и знания за достиженията в практиката в развитите страни, възможностите за трансфер на „ноу-хау“ и добра практика.

 

 

Учениците от начален етап са горди със своите успехи в състезанията на „Многознайко“ по български език, математика и английски език. Те спечелиха множество медали. Подготвят се за участието си във финалния кръг,където най-добрите ще бъдат наградени с Купата на Многознайко 🙂

 

 

 

 

 

 

 

„ЛЪВСКИ СКОК“

На 19. февруари се отбелязаха 148 години от гибелта на най-светлата личност от възрожденските борби за национално освобождение  – Васил Иванов Кунчев – Левски. В 96. СУ се проведе традиционното състезание за учениците от начален етап „Лъвски скок“, организирано от МС ФВС. Всички ученици, взели участие в състезанието се представиха достойно!

Кариерно ориентиране

На 16.02.2021 г. телевизионната журналистка г-жа Десислава Томева се срещна със седмокласници от 96.СУ „Лев Николаевич Толстой“ в Час на класа.

Тя представи пред тях професията на журналиста и отговори на многобройните им въпроси.

 

В часовете по ФВС децата от начален етап се възползваха от хубавото зимно време! Под ръководството и с помощта на своите учители, сред много смях, се пързаляха с шейни, осигурени от училището.

 

 

96 СУ Лев Николаевич Толстой 96 СУ коридор

 

Класни стаи

96 СУ класна стая 96 СУ класна стая